



















Lækker mad fra lokale producenter: Oplev en kulinarisk perle på Vesterbro!
3 smagfulde retter hos Fromberg på Vesterbro til en værdi af 310 kr. (Din pris: 185 kr.)
Du sparer 40 %!
Værdibeviset er gyldigt t.o.m. 31/01-2025
Restauranten har et tæt samarbejde med lokale, økologiske og biodynamiske producenter.
Menuen ændrer sig hver uge, så husk at tjekke Frombergs hjemmeside
Du kan både bruge dit værdibevis som takeaway og til at spise i restauranten
Et sammensurium af smage fra hele kloden:
Midt på Vesterbrogade - lige ved sammenfletningen med Frederiksberg Allé og Værnedamsvej - finder du Fromberg. Med et mål om at at lave magisk og revolutionerende aftensmad til en utrolig pris, tager restauranten kampen op imod den traditionelle "hurtig-mad", eller fastfood om man vil.
Udover at maden er lokal og smager himmelsk, stræber Fromberg efter at iscenesætte forskellige madkulturer - i høj grad de smukke og smagfulde nuancer fra Sydamerika og Asien. De vil inspirere ved at forbedre måltidet, så det bliver sjovere, sundere og mere energigivende, samtidig med at det smager fremragende og efterlader dig klar til den næste krævende arbejdsdag.
Fromberg hylder de gode råvarer, sunde alternativer og lokale producenter, hvilket gør måltidet til et samlingspunkt og en oplevelse. Det er et sammensurium af smage, der bygger på næringskilder, skiftende sæsoner og bæredygtighed. Her mødes kulinarisk inspiration med traditioner for at skabe retter, der ikke blot tilfredsstiller smagsløgene, men også understøtter en sund livsstil.
Det tætte samarbejde med danske økologiske producenter som Svanholm Gods og Spis Min Gris er for at sikre, at alle ingredienser er af højeste kvalitet. Det store engagement i lokale og økologiske råvarer er en central del af Frombergs filosofi, om at tilbyde sund og lækker mad, der gør en forskel for både os mennesker og hele planeten.
Da vi var på besøg hos Fromberg stod den 3-retters menu på:
Forret: Ceviche - Hvidfisk i spicy urte/citrus/chili dressing, fennikel & salat
Hovedret: Exceptionel Korean BBQ - Økologisk & fritgående okse fra Spis Min Gris, som har hygget low & slow i 12 timer i selskab med bla. Ganjang soya, doenjang miso, hvidløg, ingefær, mirin & lidt gochugaruu chili - Spicy Gochujang chili dip - Kimchi-juice & sesam-ssämjang dressing - Ris & andre koreanske lækkerier - Sæsonens lokale grønne sager bla. øko, bio & bæredygtige fra Svanholm Gods.
Hovedretten kommer også i en vegansk version, som erstatter oksekød med økologisk tofu og aubergine
Dessert: Pistacie Mousse med vanilje & chokocrumble.
Aftensmaden skifter ugentligt og er med inspiration fra hele verden
Erfaring og kærlighed til mad verden over:
Efter godt og vel et halvandet årti i nogle af de bedste køkkener i København, besluttede Martin Fromberg at åbne sit eget sted - et forsøg på at sammensætte og dygtiggøre sig på alle de mange køkkener han har stået i. Med et solidt fundament i det klassiske håndværk og dyder, bliver gryderne svunget rundt og din aftensmad bliver tryllet frem.
Martin Fromberg er uddannet kok fra den danske kokkeskole og har Michelin erfaring. Udover den københavnske erfaring har Martin boet og arbejdet som køkkenchef i London og i franske Rhône. Senest har han været køkkenchef på bl.a. Aarstidernes grønne øko oase i byen, Banegården, PMY’s michelin anbefalede soulfood, og legendariske Mission Chinese Food’s danske afdeling, drevet af Mikkeller.
Den store kærlighed til verdens mad, kan både ses og smages på tallerkenen - aftensmaden hos Fromberg er utvivlsomt besøget og en omvej værd!
Nej tak til almindelig takeaway!
Missionen hos Fromberg er ganske klar og ligetil. Takeaway burde og skal være mad, som gennem håndværk, passion og kvalitet skaber et naturligt, hurtigt og lækkert måltid. Så simpelt er det! Med nye retter hver uge, er du sikker på at hvert besøg på Fromberg byder på nye smagsoplevelser.
Slutresultat er drønlækkert og sætter et alternativ i spil om opfattelsen af det hurtige måltid. Med andre ord: en innovativ og kvalitetsrig tilgang til takeaway aftensmad - uden tilsætningsstoffer og forarbejdede fødevarer. Hos Fromberg bruges der kun naturlige råvarer, håndteret med passion og med fuld fart på smagene.
Alt i alt får du store og smagfulde portioner, med ingredienser fra lokale, økologiske og danske producenter, som sørger for at du både bliver mæt og får fornyet energi.
Værdibeviset kan både bruges til spisning in-house og som takeaway
Du kan bruge dit værdibevis alle dage i åbningstiden: 17:00-21:00
Du kan benytte dit værdibevis helt frem til og med d. 31. januar 2025
Pssst! Det er tilladt at købe mere end ét værdibevis af gangen